Zināmi radošo darbu konkursa “Mana veselīgā ēdienkarte” rezultāti!

Konkurss noslēdzies!

Esam pateicīgi un ļoti iepriecināti par skolēnu lielo atsaucību un radošumu, piesakoties radošo darbu konkursam “Mana veselīgā ēdienkarte”. Kopumā tika saņemti 581 rūpīgi, pārdomāti un veselīgi sagatavoti pieteikumi!

Skolēnu sagatavotos darbus divās klašu grupas (1.,2. un 3.,4. klase) vērtēja žūrija: uztura speciāliste Lizete Puga, rallijkrosa autobraucējs Reinis Nitišs un māksliniece – gleznotāja un dizainere Ildze Ose.

Žūrijas lēmums par uzvarētājiem 1.-2. klašu grupā:

Žūrijas lēmums par uzvarētājiem 3.-4. klašu grupā:

  • 1.vieta Siguldas 1. pamatskolas 4.c klasei, kas balvā saņems izglītojošu un izklaidējošu ekskursiju uz dabas atpūtas vietu;

  • 2.vieta Auces vidusskolas 4.a klasei, kas balvā saņems galda spēles;
    Auces vidusskolas 4.a klases darbs
  • 3.vieta Rēzeknes 5. pamatskolas 4.b klasei, kas balvā saņems galda spēles.


Paldies ikvienam par dalību un apsveicam uzvarētājus! Par balvu iegūšanu sazināsimies personīgi.

Skolēnu darbi tika nodoti arī publiskajam balsojumam, kurā ar 95 balsīm skatītāju balvu ieguva Siguldas pamatskolas 4.c klase. Visa klase saņēmusi personalizētas, ar skolēnu vārdiem un programmas “Piens un augļi skolai” logo apdrukātas ūdens pudeles. Par darbiem kopumā tika saņemta 3491 balss!

Būtiskākais, ka ikviens, kurš piedalījās konkursā, aizdomājās par veselīgu uzturu un vasarā var doties zinošāks! Konkursa organizatori pateicas ikvienam, tai skaitā un jo īpaši pedagogiem, kuri pamudināja skolēnus un sniedza atbalstu darbu tapšanā! “Mana veselīgā ēdienkarte” – aizraujoša iespēja izpaust savu radošumu un zināšanas par veselīgu uzturu!

Konkursu rīkoja Ventspils Augsto tehnoloģiju parks, sadarbībā ar Piens un augļi skolai, un tajā piedalījās skolēni no visas Latvijas. Finansēts no Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda un valsts finanšu līdzekļiem.

Uz tikšanos jau atkal citos konkursos un aktivitātēs!

Publicēts: 21.05.2024

Skip to content