Materiāli pedagogiem

Lauku atbalsta dienesta sagatavotie materiāli

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (bij. LLU) sagatavotie materiāli

Metodiskie materiāli

Testi

Interaktīvajām tāfelēm

Kalendārs

Citi

Valsts izglītības satura centra materiāli

Veselības ministrijas sagatavotā informācija

Slimību profilakses un kontroles centra sagatavotie materiāli

Eiropas Komisijas sagatavotie materiāli

Eiropas fondu projektu ietvaros sagatavotie materiāli

Profesore Jacino

Izglītojošie video stāsti no sociālā uzņēmuma “Engineering for children” ir radīti, lai zinātkārie bērni saprotamā un saistošā veidā uzzina, kā no dabas veltēm rodas garšīgi un veselīgi produkti, ko ikdienā lietojam.

Tīmekļvietnē https://professorjacino.com/video-gallery-lat/ latviešu valodā atrodami video par šādām tēmām:

  • Kur rodas rudzu maize?
  • Kur rodas piens?
  • Kur rodas cīsiņi un desas?
  • Kur rodas milti?
  • Kur rodas gāzētie dzērieni?
  • Kur rodas pilngraudu auzu pārslas?
  • Kur rodas saldējums?
  • Kur rodas šokolāde?
  • Kur rodas baltmaize?
  • Kur rodas medus?
  • Kur rodas vistu olas?

Izglītojošie materiāli ir sagatavoti Eiropas Sociālā fonda projekta “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai” ietvaros.

Programma “Foodeducators”

Programma “Foodeducators” ir zinātnē balstīti mācību materiāli skolēniem vecumā no 6 līdz 18 gadiem, lai palīdzētu skolotājiem veicināt skolēnu izpratni par pārtiku un tās ilgtspējīgu nākotni. Pēc reģistrācijas pedagogiem tajā bez maksas pieejams 21 mācību materiāls latviešu valodā.

Programmas mērķis ir iedvesmot skolēnus kļūt par zinošiem patērētājiem un apsvērt karjeras iespējas lauksaimniecības pārtikas nozarē.

Latvijā programmu koordinē LBTU, LLKC un LIAA.

Skip to content